Retururi & Schimburi

Politica de Returnare

Acceptăm bunurile comercializate sub formă de retur fără nici o obligație extra, dacă produsul(e) nu prezintă urme de purtare, de spălare sau de deteriorare.

Vom aproba retururile fără condiții extra și vom returna contravaloarea bunurilor comandate în interval de maxim 14 zile de la comandă, conform legislație în vigoare, iar procedura de returnare a fondurilor poate dura până la 7 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de retur și a returului.

Costul aferent returnării produselor este suportat de către client, acesta având obligația expedierii produselor prin intermediul unei firme de curierat agreate de Pardo Collections Srl după cum urmează : Fan Courier, Urgent-Cargus, DHL, GLS, BookCurier & Sameday.

Expedierea retururilor se face la adresa Str.Înclinată, nr.129, Sector 5, București, destinatar Pardo Collections SRL.

Returnarea fondurilor se face doar în contul bancar oferit de beneficiar împreuna cu formularul de retur completat în termen de maxim 7 zile de la acceptarea returului.

Schimbarea produselor achiziționate cu alte produse din oferta Pardo Collections Srl se face urmând procedura de retur. Ulterior se pot comanda produsele dorite, printr-o comandă noua. Nu înlocuim produsele comercializate cu alte produse din magazinul nostru făra a parcurge procedura de retur.

Procedură de retur

  • Imprimați fișa de retur. 
  • Scanați fisa sau trimiteți o poza cu aceasta completată la adresa : retur@pardo.ro .

Cart